Ontwikkel Je Beeld: Veel Gestelde Vragen over Zakelijke Portretten

Een goed zakelijk portret is meer dan alleen een foto; het is een krachtig instrument om de persoonlijkheid, professionaliteit en betrouwbaarheid van een individu of bedrijf over te brengen. Het draagt bij aan het opbouwen van positieve relaties en het vestigen van vertrouwen in zakelijke interacties.

Het inhuren van een Zakelijke-Portretten.nl voor een zakelijk portret biedt verschillende voordelen die bijdragen aan het creëren van hoogwaardige en effectieve afbeeldingen. Hier zijn enkele van de voordelen:

 

 • Deskundigheid en Ervaring:
  Bij Zakelijke-Portretten.nl hebben wij expertise en ervaring in het vastleggen van zakelijke portretten. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een eigenstijl in  belichting, compositie en door onze losse manier van het regisseren van poses bereiken wij het beste resultaat.

 

 • Stijl en Creativiteit:
  Bij Zakelijke-Portretten.nl hebben wij een eigen stijl en creativiteit deze passen wij toe  om unieke en aantrekkelijke portretten te creëren die passen bij het imago dat je wilt uitstralen.

 

 • Begeleiding en Regie:
  Met onze relaxte en vriendelijke aanpak zorgen we ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. En omdat de foto's direct op het scherm verschijnen, kunnen we de geportretteerde op maat coachen voor een perfecte portretfoto. No stress, gewoon mooie plaatjes!

 

 • Nabewerking en Retoucheren:

  Bij Zakelijke-portretten.nl hebben we heel wat jaartjes op de teller als het gaat om het oppoetsen en verfijnen van foto's. We zijn hierin echt experts en weten precies hoe we kleine oneffenheden kunnen wegwerken en de foto's naar een hoger niveau kunnen tillen. Het allerbelangrijkste voor ons is dat je gewoon jezelf blijft. Dus als we foto's retoucheren, denk dan aan het wegwerken van huidprobleempjes, het verminderen van wallen, het temmen van die wilde haren die alle kanten opgaan, en zelfs het wegpoetsen van stofjes of haartjes op je kleding. En uiteraard zorgen we ervoor dat de kleuren in de foto helemaal in orde zijn. We willen dat jij straalt op je portret!

Dit is een belangrijke stap naar een prefect zakelijke portretfoto. Wij hebben hier een blog over geschreven. Je kunt meer lezen op:  Wat trek ik aan bij een zakelijk portret?

 

Kort samengevat:

 

Wanneer je voor je zakelijke portretsessie op pad gaat, gooi dan zeker wat reserve kleding in je tas. Overweeg een extra blouse en een ander colbert mee te nemen. En als je een meer relaxte uitstraling wilt, vergeet dan niet een casual setje in te pakken. Het is altijd slim om kleding te dragen die aansluit bij jouw beroepsgroep. Zo zorg je ervoor dat je niet alleen opvalt, maar ook professioneel overkomt.

Geen zorgen als je denkt dat je uren voor een zakelijk portret moet poseren! Bij ons is het relaxed. Gemiddeld nemen we zo'n 15 tot 30 minuten voor een sessie, maar het hangt echt af van jou. We schieten genoeg beelden en laten je tussendoor al wat previews zien.

 

Na de fotoshoot worden de genomen beelden geëvalueerd en de bruikbare foto's worden geüpload naar de server. Je krijgt een link om je foto's te bekijken. Na jouw selectie en mijn retoucheerwerk ontvang je de foto's doorgaans binnen maximaal 3 werkdagen. Vaak is dit zelfs op dezelfde dag als je je keuze hebt doorgegeven.

 

Als je de foto's op dezelfde dag nodig hebt, is dit bespreekbaar.

 

Zeker! Bij Zakelijke-portretten.nl bieden we de mogelijkheid om visagie toe te voegen aan je portretsessie. Onze ervaren visagiste, Ester, bespreekt graag jouw wensen en zorgt ervoor dat je perfect op de foto zult stralen. Neem gerust contact met ons op om de details te bespreken en je visagie-opties te regelen.

Wij bieden 3 verschillende pakketen afhankelijk van het gebruik van jou foto. 

 

 • Pakket 1: 65 euro voor 4 geretoucheerde foto’s. Deze kunnen gebruikt worden voor socialmedia, LinkIn profielfoto en CV 

 

 • Pakket 2: 95 euro voor 4 geretoucheerde foto’s. Deze kunnen gebruikt worden voor socialmedia, LinkIn profielfoto, CV en (eigen) bedrijfswebsite.

 

 • Pakket 3: 155 euro voor 4 geretoucheerde foto’s. Deze kunnen gebruikt worden voor socialmedia, LinkIn profielfoto, CV en (eigen) bedrijfswebsite en drukwerk.

 

Een overzicht van de prijzen vind je op onze Home-Pagina.

 

De tarieven worden bepaald op basis van het gebruik van de foto en zijn gerelateerd aan het auteursrecht van het beeld.

Ja zeker! We hebben ruime ervaring in het fotograferen voor diverse bedrijven. Als je uniforme profielfoto's nodig hebt voor jouw medewerkers, of het nu voor een bedrijfswebsite of LinkedIn is, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze mobiele fotostudio stelt ons in staat om op locatie verschillende gewenste stijlen te creëren. Alles wat we nodig hebben, is een geschikte ruimte waar we onze mobiele studio kunnen opzetten. Voor vragen over kosten en mogelijkheden, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen!

 

Wij fotograferen onder andere voor:

AM, De Koninklijke BAM, AKD Advocaten en Notarissen, Woonhave, Ooms Makelaars, Arslan & Arslan Advocaten, Leadinfo, ReadyForChange, Arslan Ersoy Advocaten, Pensioenfonds Recreatie, Insolving, Koenraads, Toll, WEA Accountants, Room to Grow, Next Logic, Markel, Maasstad Ingenieurs, Van den Brekel Advocaten, KLS Advocaten, Hieroo, Extra Talent enz enz.