ester Bravenboer

Kies de juiste stijl van fotografie bij je beroep

Met de zakelijke portretfotografie kun je alle kanten op.

Wat wil je uitstralen? Zakelijk, vriendelijk, zelfverzekerd, toegankelijk enz.
Dit zijn dingen waar wij de tijd voor nemen om door te spreken met jou als je bij ons in de studio bent.
Zo zal een strafrecht advocaat zichzelf anders willen profileren als iemand die werkt in bijvoorbeeld een creatieve sector.

Met een licht- of juist donkere achtergrond kun je al een dermate verschil laten zien, maar dit kan zeker ook in combinatie met kleding en make-up.
Omdat de foto’s die gemaakt worden direct binnenkomen op het computerscherm kunnen we jou direct de resultaten laten zien.
Aan de hand hiervan kunnen we overleggen welk idee je qua uitstraling hebt.

We nemen foto’s met verschillende poses, uitdrukkingen van een gezicht en links- en rechts zodat je er misschien ook nog achter kan komen welke je goede (of nog betere) kant is.
Als wij in overleg met jou hebben besloten dat de keuze van foto’s groot genoeg is om uit te kiezen, dan versturen we alle foto’s via een link per mail naar je toe.

Aan de hand hiervan kun jij op je gemak (en misschien in overleg met een jurylid thuis) je favorieten uit zoeken.
Deze selectie geef je aan ons door en deze foto’s worden met photoshop bewerkt. Let wel, het blijft zakelijk en het is geen beauty photoshoot.
Deze bewerkte foto’s zullen weer via een link worden toegezonden in hoge- en lage resolutie en het juiste formaat voor LinkedIn.

Mocht deze werkwijze je aanspreken, je bent al een tijd aan het nadenken om mooie zakelijke portretfoto’s te laten maken, neem dan gerust contact op.

Afspraken maken we van maandag tot en met zaterdag. Uiteraard is de combinatie met visagie aanwezig.